Forums Niryo One Troubleshooting motor XL-320 does'nt work

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • TH Chiu
    Participant
    Post count: 1

    HI
    I just assembled the robot.
    I encountered some problems during the test.
    show “Motor connection problem” and XL-320 will flashing red light.

    [2019-12-08 17:15:03] Dxl connection problem – Failed to read from Dxl bus
    [2019-12-08 17:15:03] Stop Dxl hw control
    [2019-12-08 17:15:03] CAN : Start hardware control loop
    [2019-12-08 17:15:03] Broadcast ping failed , result : -3001 (-3001: timeout, -3002: corrupted packet)
    [2019-12-08 17:15:03] Scan to find Dxl motors
    [2019-12-08 17:15:04] Dynamixel broadcast ping – Found IDs:
    [2019-12-08 17:15:04] – 4
    [2019-12-08 17:15:04] – 5
    [2019-12-08 17:15:04] – 6
    [2019-12-08 17:15:04] – 11
    [2019-12-08 17:15:04] Resume Dxl hw control
    [2019-12-08 17:15:04] DXL : Start hardware control loop
    [2019-12-08 17:15:04] CAN : Start hardware control loop
    [2019-12-08 17:15:04] Send STOP to arm

    Niryo One hardware version : 1

    eu_robo
    Participant
    Post count: 15

    Dear niryo one mate @th-chiu,

    Each Dynamixel has a specific id , your date shows that ids 4, 5, 6 and 11 has been found.

    The hardwire for the dynamixel are composed of 03 wire +7,6VDC – GND – Signal , if the voltage is under +6,6 your motor can flash red.

    What is the hardware statur? There is a code on the hardware status screen.

    Take a look on this table if you have the right version for everything:

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.